mygreen

Det är lätt att säga kloka ord, men det är svårare att leva upp till dom.

Ljus?

Kategori: Allmänt

Jag har i hela mitt liv fått höra att jag är så brun året om. Jag har på senaste tiden tappat färg, speciellt i ansiktet och känner mig själv ofta ganska så blek. Men skulle jag säga gud vad blek jag är skulle många säga men herregud kolla mig då. Oftast är jag allt lite brunare (eller mindre blek) än andra om armarna. När jag var mindre så behövde man bara rita en sol på ett papper så blev jag brun. Nu är det tyvärr inte så utan under vinterhalvåret så är jag lika ljus som de flesta. När sommaren sen kommer så blir jag väldigt lätt brun vilket jag är väldigt glad över.

Vad jag ville ha sagt med detta var egentligen att ingen har någonsin kallat mig ljus eller blek. Idag, när jag gick in på kicks för att handla en ny foundation så tog jag lite hjälp av en dam som arbetar där. Tycker det är svårt att veta vilken färg man ska ta och jag har alltid haft olika märken så har aldrig hittat någon jag gillar. Hon säger så här:
- Ja, vi har fått in en helt ny serie som är helt fantastisk om jag får säga det själv. Du är ju VÄLDIGT LJUS!!; så jag tror vi provar denna. Hon tar fram den ljusaste av dem alla och börjar smeta in i mitt ansikte.

Jag blev helt paff och stog säkert nästan och gapa. Vadå väldigt ljus? Jahapp. Jag började försvara mig som en annan tönt. Vadå jag är inte så ljus i kroppen, bara i ansiktet. Hon svarar mig: Ja men det är väl i ansiktet du ska ha den? Joo det är klart men till sommaren blir jag nästan svart. Hahha jag ville inte ha den ljusaste och blev helt förstörd. Kommer därifrån med den näst ljusaste iallafall haha. Shit, det blev helt fel i mitt huvud när hon sa så. Det är ju inget fel med att vara ljus men jag har aldrig hört någon säga att jag är väldigt ljus och att jag ska ha den ljusaste foundationen som finns.

Bara börja älska sig själv som en blekfis:)