mygreen

Det är lätt att säga kloka ord, men det är svårare att leva upp till dom.

Tiden springer iväg

Kategori: Allmänt

Shiiet, nu var det längesen jag skrev något här. Jag har fullt upp nästan varje dag, iallafall veckodagarna. Är nu på praktik på Selma Spa och vi kör Mån-Tors. Pendlar dit så blir rätt långa dagar, är supertrött varje dag jag kommer hem och orkar inte göra något knappt. Helt sjuk! Fredagar ska vi arbeta med vår B-uppsats som vi skriver parallellt med praktiken vilket gör att det blir rätt mycket. Men det är bara hänga i, det är cirka två månader kvar och strunt samma hur jag mår efter, då är jag klar=). Eller ja förhoppningsvis iallafall, hoppas jag klarar allt.

I helgen blir det lite mys och bara ta det lugnt i Mariestad. Träffa båda bebisarna och några ur familjen så ska bli jätteskönt. Ska strunta i allt annat och bara vara. Tror faktiskt jag behöver det om jag ska vara ärlig. Och ingen tackar väl nej till myshelg? Inte jag iallafall hihi. Tråkigt nog är inte mor och far hemma denna helg, typiskt, hade velat träffa dom. Men har mamma på kort i min kalender nu för tiden iallafall hihi, så pappa måst skicka upp ett på honom så jag kan träffa dem på så sätt istället. Jag hade också gärna träffat mina vänner där hemma, men är så jäkla svårt när man ska hinna träffa alla på två dagar och när varken mamma eller pappa är hemma kan jag heller inte komma till Töreboda vilket gör svårt:/ men jag får ta att komma hem någon helg snart igen framöver.

Hihi kollar på tv och nu kom den där reklamen som jag tycker så mycket om. Snabbt, stabilt och jättejättebra, snabbt stabilt och jättejättebra bredband lallalala.
 
Stor kram