mygreen

Det är lätt att säga kloka ord, men det är svårare att leva upp till dom.

Mör!

Kategori: Allmänt

Idag är det iallafall inget sego som sitter här. Inte på det sättet som i förra inlägget. Idag sitter en mör och genomarbetad tjej i soffan och samlar energi för att laga lite mat. Jobbade tidigt idag, då jag jobbade kvällen igår. Ombytta roller alltså. Det är jäkligt skönt att sluta tidigt på söndagar, jag tycker det är så mysigt med söndagar. Därför är ju inte min jobbsöndag den mest perfekta men det gör ju att när man får byta lite så här så blir man ju extra glad. Slutade halv två, åkte hem och käka lite minilunch (dumt gjort, hade behövt mer energi) och städade lite snabbt innan jag åkte till KMTI. Dagens träning bestod av Powerstep 75. alltså step + styrka i 75 minuter. Jag har testat detta pass förut men då endast i en timma och då var jag helt slut efter. Kanske kan ni räkna ut själva hur slut jag är nu. 15 minuter är mycket, det vill jag lova. Tufft men också väldigt roligt pass som jag kommer att fortsätta gå på när jag har ledig helg.

Ledig imorgon, egentligen. Dock inte imorgon. Har tagit på mig ett extra pass bara för att jag har jobbat mer dagtid och kortare dagar denna vecka som vatit nu. Vill inte förlora allt för mycket pengar då jag också var borta några timmar när fingret hängdes i kroka. Men jag tror det ska gå bra, blir ju elva dagar i rad, men det är bara blicka fram mot den lediga helgen som kommer.

Nu tror jag faktiskt det är dags för lite mat. Ska försöka lyfta upp dessa 58 kilon ur denna fantastiskt osköna soffa. Trots oskön, ändå bättre än att stå på sina egna ben:)

Gammal sportig bild från fotbollstiden...