mygreen

Det är lätt att säga kloka ord, men det är svårare att leva upp till dom.

One more down

Kategori: Allmänt

Jaa nu har jag varit hos tandläkaren. Jag har lite skräck för det, har alltid varit nervös för att gå dit. Men måste säga att jag är väldigt glad för de jag fick träffa idag, känns ganska bra ändå. I Töreboda hade jag en tandläkare som jag inte alls trivdes med, ogillade verkligen henne. Hon förstörde mina tänder helt enkelt.

Men.....idag, för första gången på länge så fick jag goda nyheter. Jag har inga hål:) jag sköter mina tänder bra hihih, det va väldigt trevligt att höra. Dock fick jag väl en mindre bra nyhet, eller nä den var bra och det är klokt att göra något åt det. Det ska jag också, i november. Då ska jag på bettslipning, eftersom jag har så fruktansvärt stora käkmuskler. Så jag ska göra lite slipningar så mitt bett blir bättre för mina käkar. Hoppas att det kommer funka, dyrt kommer det vara men säkert värt det.

Jag är iallafall lycklig över att inte behöva komma tillbaka förrän om ett år för undersökning av tänderna, då mest för att se hur bettet är. Och ser mina tänder lika bra ut då som idag så behöver jag inte ens komma varje år. Detta känns fruktansvärt skönt för mig som alltid haft hål och dåliga tänder.
TACK FLUX!