mygreen

Det är lätt att säga kloka ord, men det är svårare att leva upp till dom.

Äckligt

Kategori: Allmänt

VARNING! Känsliga lyssnare bör ej läsa detta då sämre ordval kommer att användas och irritation till högsta nivå kommer att präglas.

Har du hund? Om svar ja... plockar du upp skiten efter den? Jag hoppas det för annars har du en emot dig som tycker du är äcklig, ecklig, vidrig, urkande, blä och fy. Och det är jag.
Jag blir så fruktansvärt trött på folk som är ute och går med sina (oftast) vackra hundar och så sätter sig hunden och gör det den måste... men vad gör husse/matte? Vi går där ifrån och lämnar en 4*4 meter stor skithög. Jag fattar inte varför man skaffar hund om man inte tänker längre än att det är kul att ha men ansvar det struntar vi i. Jag hoppas innerligt att det är husse/matte som lämnat skiten, trampar  i det också. Men då skyller de väl säkert på "folk som inte plockar upp bajset" fast de är likadana själva.

Jag vet, detta är inte världens problem, inte så stort och inte så viktigt. Men mig irriterar det, när jag är ute och går och ser sånt där. Det stör mig bara. Det är ju inte så att man plockar upp det med bara händerna så egentligen är det väl inte så farligt? Förmodligen torkar ju dom sig själva i arslet och det går bra. Ja detta var bara en liten infallsvinkel i mitt vardagstänk. Nu vet ni vart jag står i denna punkt. Så vänner små, om det är så att ni känner igen er i att vara den som inte plockar upp efter eran hund, tala inte om det för mig:)


Det är ju faktiskt inte mitt fel