mygreen

Det är lätt att säga kloka ord, men det är svårare att leva upp till dom.

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Nu är vi tillbaka i Karlstad igen. Ledigheten varade inte länge men man får vara glad för det man får. Tiden har spenderats på två olika platser. Först for vi till Töreboda där jag skulle sova till julafton och Emil skulle bege sig hem till sina föräldrar. Ja så trodde jag det skulle vara, och det var det för några timmar. Sen började det knacka på fönstret hemma hos mor och far. Va satan i gatan är detta tänker vi, pappa blir lite småsur och undrar vem som knackar nu. Och vem var det som busade, jo Emil=).. sicken knasboll.

My blev glad då hon alltid saknar sin baby. Sen helt plötsligt var det julaftonsmorgon. Frukost med familjen som vanligt, och denna julen även Emil. Första året jag och han firar varje timma ihop och jag måste erkänna att det var mer än mysigt. Nu tänker jag nog inte gå med på att göra på något annat sätt alla de andra åren. Julafton var mycket mysigt och det bjöds på god mat och även lite knep och knåp för hjärnan. Sen får man ju också vara ärlig och säga att klapparna är ju väldigt bra också. Ja jag vet, jag är snart 23 år gammal men jag älskar klappar, mest att ge bort dem och se glad ansikten men det även ju faktiskt lite roligt att få nya grejer också hihi.

På kvällen var det dags att åka till Mariestad och besöka familjen Wictorin. Här blev det inte direkt något julfirande då vi hade bestämt att ta det på juldagen. Det blev mest mys i soffan med lite snacks och prat.
Nästa morgon däremot var det julfirande nummer två. Även denna dag bjöds på klappar, god mat och lekar. Som vanligt när vi spelar spel hemma på kyrkogatan så skrattar vi nästan halvt ihjäl oss. Alltid är det någon som häver ur sig någon rolig kommentar eller fipplar och fopplar så det händer något.Visst är det livet? Att skratta! Ja det är nog ungefär allt jag tänkte säga/skriva idag.

Imorgon blir det jobb igen och poff så är det snart nyår också. Tiden rusar iväg och gissa vad? Snart är det nog dags att fylla 70. Hoppas alla har haft en riktigt god jul!