mygreen

Det är lätt att säga kloka ord, men det är svårare att leva upp till dom.

Magbesvär?

Kategori: Allmänt

Oj, skön dag känner jag. Skolan på förmiddagen, trevlans. Pratade om fingrar i analkanalen , analsex och könssjukdomar. Ja en spännande och motiverande lektion. Tydligen njuter läkare av när de kommer 20 cm upp i tarmen med fingrarna, iallafall Stig!

Annars har jag stressat mig genom hela dagen, försov mig så jag fick ta cykeln ner då jag missade bussen. Stig drog över lite så jag missade bussen precis från Uni. Kom hem, och var tvungen att snabbstäda lägeheten lite så besök från Emils familj kom och hälsade på en sväng. I med mat i magen och skynda skynda skynda på crossen. Svetten rann, hjärtat pumpade för fullt, benen skakade, men jag är stark intalade jag mig själv, stark!

Hem och duscha, pusta, sköönt inget mer denna dag som jag behöver anstränga mig för. Sitta vid databordet med solen som lyser skönt mot min högra arm. En film lite senare med bara en filt och kanske en kopp te? MYYYS säger jag.


Föresten får er där hemma i Töret som undrar och inte vet ännu, jag har klarat ena delen på tentan, hur det nu fungerar? Halva? EN del? nääää det stämmer inte riktigt, man kan inte sätta ett betyg innan hela tentan är rättad! Vi får se hur det löser sig, vi har ju höjt våra röster förr vi från Wellness, hejja oss. Och hejja lite på mig med så jag klarar andra delen med!